024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Suggesties maart 2018

NIEUW!

  • De Koperen Markies 9°
    ( puur en smaakvol Brabants streekbier,ambachtelijk gebrouwen )
  • Cornet 8,5 ° 33 cl
    ( zwaar blond Belgisch bier , gerijpt op eiken vaten )

Aperitief

  • Finley Mojito : Alcoholvrije apero (citroen-limoen-muntsmaak)
  • Finley Spritz : Alcoholvrije apero (spritz-sinaasappelsmaak)

Voorgerecht

    • Zeeuwse Oesters (creuses °°°)
    • Scampi’s met curry en appeltjes
    • Wijngaardslakken met look

Hoofdgerechten

    • Brochette van varkenshaasje (300 gr)
    • Ovenschotel met gehakt , groenten ,puree
    • Tongrolletjes, witte wijnsaus , puree

Digestief: Glaasje Limoncello

 

!!!! * Start mosselseizoen : begin juli !!!!

Goede vrijdag = visdag. Klik hier om meer te weten

Alle visgerechten van de kaart aan – 20%
(behalve snacks en salades)

Voorgerechten (geserveerd met brood)

  • Carpaccio van verse zalm
    9,60 € ipv 12,00 €
  • Bordje gerookte zalm ,snipperajuin,peterselie en mierikswortel
    11,60 € ipv 14,50 €

Hoofdgerechten

  • Paling in ‘t groen 24,00 € ipv 30,00 €
  • Paling in tomatensaus
    24,00 € ipv 30,00 €
  • Gebakken zeetong met witloofslaatje
    24.00 € ipv 30,00 €
  • Gegratineerd Vispannetje (zalm, kabeljauw, victoriabaars,schartong,garnalen)
    16,40 € ipv 20,50 €
  • Kabeljauwpasteitje met kreeftenroomsaus
    15,70 € ipv 19,70 €

Hoofdgerechten worden opgediend met brood , puree , frieten of kroketten.

 

VANAF 4 APRIL : NIEUWE SUGGESTIES (ASPERGES)

VOLGEND EVENEMENT : ZONDAG 13 MEI : MOEDERDAG
!!! moederdagmenu vanaf april beschikbaar, reserveer tijdig !!!

!!! Nog steeds : ” Boere ” kost suggesties

  • Vlaamse Hutsepot
  • Stoemp met worst en spek
  • Konijn op grootmoeders wijze (zonder pruimen)