024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal in de buurt van Zonnebeke best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Zonnebeke over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Zonnebeke, 8980.

klein zaaltje huren verjaardag Zonnebeke

klein zaaltje huren in de buurt van  Zonnebeke

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Erneuville
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Francorchamps
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Borgerhout
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Recht
 • goedkoop ruimte huren feest in Molenbeersel
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Bellingen
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Vinkt
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Lennik
 • groot feestruimte huren verjaardag in Champlon
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Harnoncourt
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Zonnebeke

  klein ruimte huren feestzaal Zonnebeke

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Zonnebeke. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw party op een covid-19 veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Zonnebeke (covid gezondheidspas) !