024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal in de buurt van Oostvleteren best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Oostvleteren over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Oostvleteren, 8640.

klein zaaltje huren verjaardag Oostvleteren

klein zaaltje huren regio  Oostvleteren

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Eine
 • klein zaal afhuren eerste communie in Boorsem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in \’s Gravenvoeren/Fouron-le-Comte
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Dion
 • klein zaalhuur verjaardag in Mariakerke
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Heestert
 • goedkoop ruimte huren feest in Herent
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Mullem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Balen
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Guirsch
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Oostvleteren

  klein ruimte huren trouw Oostvleteren

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Oostvleteren. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feestje op een covid-19 safe manier volgens de laatste instructies van Oostvleteren (corona/ certificaat) .