024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Houthulst best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Houthulst over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Houthulst, 8650.

klein zaaltje huren verjaardag Houthulst

klein zaaltje huren regio  Houthulst

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Doel
 • groot zaaltje huren bruiloft in Arville
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Acosse
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Maffe
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Westmalle
 • klein zaal afhuren eerste communie in Bekkerzeel
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in \’s Gravenvoeren/Fouron-le-Comte
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Izenberge
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Vergnies
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Nevele
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Houthulst

  groot zaal huren kinderfeestje Houthulst

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Houthulst. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw party op een covid-19-safe manier volgens de laatste instructies van Houthulst (covid/ pas) .