024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn op poten zetten ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feest in een zaal in de buurt van Heist-aan-Zee best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een DJ uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Heist-aan-Zee over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Heist-aan-Zee, 8301.

klein zaaltje huren verjaardag Heist-aan-Zee

klein zaaltje huren in de buurt van  Heist-aan-Zee

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren trouw in Honnelles
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Lompret
 • groot zaalverhuur feestzaal in Sint-Truiden
 • goedkoop ruimte huren feest in Deurne
 • klein zaalhuur verjaardag in Ans
 • klein zaaltje huren trouw in Berneau
 • goedkoop zaaltje huren communie in Quenast
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Buissonville
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Saint-Médard
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Thimister
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Heist-aan-Zee

  klein zaaltje huren verjaardag Heist-aan-Zee

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Heist-aan-Zee. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw feestje op een corona-safe wijze volgens de laatste regels van Heist-aan-Zee (corona pas) .