024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje organiseren ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal omgeving Wulveringem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Wulveringem over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Wulveringem, 8630.

klein zaaltje huren trouw Wulveringem

klein zaaltje huren nabij  Wulveringem

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Woesten
 • goedkoop zaal huren ruimte in Thuillies
 • groot ruimte huren feest in Vaux-sur-Sûre
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Achel
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Jeneffe (Lg.)
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Vitrival
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Malvoisin
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Hamont-Achel
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Petit-Hallet
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Surice
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je trouw in een klein zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Wulveringem

  goedkoop zaaltje huren feest Wulveringem

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Wulveringem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw party op een corona-safe wijze volgens de recente instructies van Wulveringem (covid- gezondheidspas) !