024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn organiseren ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal in de buurt van Sint-Rijkers best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Sint-Rijkers over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sint-Rijkers, 8690.

klein zaaltje huren plechtige communie Sint-Rijkers

klein zaaltje huren in de buurt van  Sint-Rijkers

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Antwerpen
 • groot ruimte huren feest in Matagne-la-Grande
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Izenberge
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Muno
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Wangenies
 • goedkoop ruimte huren feest in Sluizen
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Chaussée-Notre-Dame-Louvignies
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Raeren
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Agimont
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Maillen
 • Als je dan besloten hebt om je plechtige communie in een klein zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sint-Rijkers

  groot ruimte huren vergaderzaal Sint-Rijkers

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Sint-Rijkers. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw party op een covid safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Sint-Rijkers (covid- gezondheidspas) .