024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal omgeving Vlissegem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Vlissegem over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Vlissegem, 8421.

klein zaaltje huren communie Vlissegem

klein zaaltje huren in de buurt van  Vlissegem

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Wéris
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Moha
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Huccorgne
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Wommersom
 • klein zaaltje huren verjaardag in Welle
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Dréhance
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Orroir
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Vinalmont
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Queue-du-Bois
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Oreye
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je communie in een klein zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Vlissegem

  groot zaal huren feest Vlissegem

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Vlissegem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feest op een covid veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Vlissegem (corona/ certificaat) .