024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje organiseren ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Vleteren best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Vleteren over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Vleteren, 8640.

klein zaaltje huren bruiloft Vleteren

klein zaaltje huren in de buurt van  Vleteren

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Kalken
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Sint-Margriete
 • groot zaalverhuur lentefeest in Quartes
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Cambron-Casteau
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Gijverinkhove
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Jeuk
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Mol
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hoogstraten
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Berchem
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Vaux-Chavanne
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een klein zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Vleteren

  goedkoop locatie huren feestzaal Vleteren

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Vleteren. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feestje op een covid-19 veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Vleteren (covid/ gezondheidspas) .