024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje organiseren ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal omgeving Blankenberge best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Blankenberge over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Blankenberge, 8370.

klein zaaltje huren bruiloft Blankenberge

klein zaaltje huren in de buurt van  Blankenberge

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Huissignies
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Ingooigem
 • groot ruimte huren feest in Waarbeke
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Lombise
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Neerpelt
 • goedkope zaaltje huren communie in Loonbeek
 • groot feestruimte huren verjaardag in Martenslinde
 • groot zaaltje huren communie in Berbroek
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Bellem
 • goedkoop ruimte huren feest in Meldert (Vl.Br.)
 • Als je dan besloten hebt om je bruiloft in een klein zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Blankenberge

  groot ruimte huren bruidzaal Blankenberge

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Blankenberge. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw party op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste instructies van Blankenberge (covid-19- pas) .