024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal omgeving Westrozebeke best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een DJ uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Westrozebeke over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Westrozebeke, 8840.

klein zaaltje huren bruidzaal Westrozebeke

klein zaaltje huren in de buurt van  Westrozebeke

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Erpent
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Warquignies
 • groot zaaltje huren communie in Assenede
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Vroenhoven
 • goedkoop zaaltje huren communie in Herve
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Treignes
 • klein zaal huren ruimte in Hody
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Onkerzele
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Humain
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sleidinge
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je bruidzaal in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Westrozebeke

  klein zaal huren feest Westrozebeke

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Westrozebeke. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feestje op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste regels van Westrozebeke (covid-19/ pas) .