024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Ramskapelle (Knokke-Heist) best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaal afhuren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Ramskapelle (Knokke-Heist) over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ramskapelle (Knokke-Heist), 8301.

klein zaal afhuren eerste communie Ramskapelle (Knokke-Heist)

klein zaal afhuren nabij  Ramskapelle (Knokke-Heist)

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Varsenare
 • groot zaaltje huren verjaardag in Wachtebeke
 • goedkoop ruimte huren feest in Spiere/Espierres
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Gembes
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Anseremme
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Westkapelle
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Cornimont
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Ressegem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Gedinne
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Manhay
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een klein zaal te organiseren, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Ramskapelle (Knokke-Heist)

  klein zaal huren trouw Ramskapelle (Knokke-Heist)

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Ramskapelle (Knokke-Heist). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw party op een corona safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Ramskapelle (Knokke-Heist) (covid/ pas) .