024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Zillebeke best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein ruimte huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Zillebeke over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Zillebeke, 8902.

klein ruimte huren feest Zillebeke

klein ruimte huren nabij  Zillebeke

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein ruimte huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren trouw in Wasmes-Audemez-Briffoeil
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Alle
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Mechelen-aan-de-Maas
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Mortier
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in De Haan
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Klein-Gelmen
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Warzée
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Clermont (Lg.)
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bottelare
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Chevetogne
 • Als je eenmaal besloten hebt om je feest in een klein zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Zillebeke

  groot zaaltje huren verjaardag Zillebeke

  Dus of je nou een zaal voor feest, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Zillebeke. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw party op een covid-19-veilige wijze volgens de recente regels van Zillebeke (covid/ pas) !