024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Bellegem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Bellegem over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Bellegem, 8510.

klein feestzaaltje huren vergaderzaal Bellegem

klein feestzaaltje huren nabij  Bellegem

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestzaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Tignée
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Thorembais-Saint-Trond
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Montegnée
 • klein zaalhuur verjaardag in Steenokkerzeel
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Niel
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Rossignol
 • groot zaalhuur verjaardag in Pellenberg
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Baardegem
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Estaimpuis
 • goedkope zaaltje huren trouw in Boirs
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een klein zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Bellegem

  groot ruimte huren feest Bellegem

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Bellegem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren uw feestje op een covid veilige manier volgens de laatste regels van Bellegem (corona/ pas) .