024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Nieuwkapelle best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot zaalverhuur  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een DJ uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Nieuwkapelle over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Nieuwkapelle, 8600.

groot zaalverhuur lentefeest Nieuwkapelle

groot zaalverhuur nabij  Nieuwkapelle

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaalverhuur in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Knesselare
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Vurste
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Herderen
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Tamines
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Diepenbeek
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Kasterlee
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Berg (Limb.)
 • goedkoop zaaltje huren communie in Rongy
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Neerharen
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Samrée
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een groot zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Nieuwkapelle

  groot zaaltje huren bruidzaal Nieuwkapelle

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Nieuwkapelle. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feest op een covid-19-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Nieuwkapelle (covid-19- certificaat) !