024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Werken best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Werken over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Werken, 8610.

groot zaaltje huren trouw Werken

groot zaaltje huren regio  Werken

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • groot zaalhuur verjaardag in Pellenberg
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Knokke-Heist
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Chercq
 • groot feestruimte huren verjaardag in Vreren
 • klein zaal huren ruimte in Gingelom
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Purnode
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ottignies
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Miécret
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Bellevaux-Ligneuville
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Villers-Saint-Amand
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je trouw in een groot zaal te starten, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Werken

  goedkoop ruimte huren vergaderzaal Werken

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Werken. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren uw feestje op een covid veilige wijze volgens de laatste instructies van Werken (corona/ gezondheidspas) .