024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Koolskamp best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Koolskamp over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Koolskamp, 8851.

groot zaaltje huren plechtige communie Koolskamp

groot zaaltje huren in de buurt van  Koolskamp

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Kallo (Kieldrecht)
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Sclayn
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Emptinne
 • klein feestruimte huren verjaardag in Solre-Saint-Géry
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Tielrode
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Rivière
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Sibret
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Tongre-Notre-Dame
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Sint-Michiels
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Alveringem
 • Als je eenmaal besloten hebt om je plechtige communie in een groot zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Koolskamp

  klein zaal huren verjaardag Koolskamp

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Koolskamp. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feestje op een corona veilige wijze volgens de laatste instructies van Koolskamp (corona/ certificaat) !