024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal omgeving Houtave best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Houtave over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Houtave, 8377.

groot zaaltje huren kinderfeestje Houtave

groot zaaltje huren regio  Houtave

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Sint-Kruis-Winkel
 • groot zaaltje huren verjaardag in Geraardsbergen
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Vyle-et-Tharoul
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Stavelot
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Gedinne
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Desselgem
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Robertville
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Baillonville
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Walshoutem
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Letterhoutem
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je kinderfeestje in een groot zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Houtave

  groot locatie huren verjaardag Houtave

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Houtave. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw party op een covid-19 veilige wijze volgens de recente regels van Houtave (covid-19- certificaat) !