024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal nabij Adinkerke best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Adinkerke over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Adinkerke, 8660.

groot zaaltje huren kinderfeestje Adinkerke

groot zaaltje huren regio  Adinkerke

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Dochamps
 • goedkope zaaltje huren communie in Harelbeke
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Ampsin
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Forest (Ht.)
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Villers-en-Fagne
 • groot zaal huren ruimte in Malderen
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Kapellen (Antw.)
 • goedkoop ruimte huren feest in Rulles
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Mesnil-Eglise
 • klein zaalverhuur lentefeest in Zele
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je kinderfeestje in een groot zaal te starten, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Adinkerke

  groot zaaltje huren bruiloft Adinkerke

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Adinkerke. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feestje op een covid safe wijze volgens de recente regels van Adinkerke (covid- gezondheidspas) !