024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal omgeving Snellegem best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaal afhuren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Snellegem over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Snellegem, 8490.

groot zaal afhuren eerste communie Snellegem

groot zaal afhuren nabij  Snellegem

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Tubize
 • klein zaalhuur verjaardag in Puurs
 • goedkoop ruimte huren feest in Zedelgem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Anseremme
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Wervik
 • goedkoop zaaltje huren communie in Viroinval
 • goedkope zaaltje huren communie in Moustier-sur-Sambre
 • goedkoop zaal huren ruimte in Outgaarden
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Cortil-Wodon
 • klein zaalhuur verjaardag in Esquelmes
 • Als je eenmaal besloten hebt om je eerste communie in een groot zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Snellegem

  klein zaaltje huren kinderfeestje Snellegem

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Snellegem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw feest op een covid veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Snellegem (covid-19- gezondheidspas) !