024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal in de buurt van Roksem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot feestzaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Roksem over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Roksem, 8460.

groot feestzaaltje huren vergaderzaal Roksem

groot feestzaaltje huren in de buurt van  Roksem

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Oud-Turnhout
 • klein feestruimte huren verjaardag in Rognée
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Zandvoorde (Zonnebeke)
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Genval
 • goedkoop zaal huren ruimte in Kapelle-op-den-Bos
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Sint-Joris (Nieuwpoort)
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Rahier
 • goedkope zaaltje huren communie in Hognoul
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Kaprijke
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Niklaas
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je vergaderzaal in een groot zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Roksem

  groot zaal huren bruiloft Roksem

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Roksem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feestje op een covid safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Roksem (corona gezondheidspas) !