024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal nabij Voormezele best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot feestlocatie huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Voormezele over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Voormezele, 8902.

groot feestlocatie huren verjaardag Voormezele

groot feestlocatie huren nabij  Voormezele

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Melsen
 • klein zaaltje huren trouw in Boussu-lez-Walcourt
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Limal
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Marneffe
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Marche-les-Dames
 • klein zaaltje huren bruiloft in Mignault
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Ruisbroek (Antw.)
 • groot zaalverhuur lentefeest in Upigny
 • goedkoop zaal huren ruimte in Naomé
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Vlijtingen
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een groot zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Voormezele

  klein locatie huren feest Voormezele

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Voormezele. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feestje op een corona veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Voormezele (corona- gezondheidspas) !