024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal omgeving Hertsberge best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaalverhuur  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een DJ uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Hertsberge over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Hertsberge, 8020.

goedkope zaalverhuur lentefeest Hertsberge

goedkope zaalverhuur nabij  Hertsberge

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaalverhuur in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren communie in Opont
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Sint-Lievens-Esse
 • goedkope zaaltje huren trouw in Grupont
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Berlingen
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Strée-lez-Huy
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Bruyelle
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Pipaix
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Vechmaal
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Saint-Maur
 • goedkoop ruimte huren feest in Lieferinge
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkope zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Hertsberge

  goedkoop zaaltje huren verjaardag Hertsberge

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Hertsberge. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren jouw feestje op een corona-safe manier volgens de laatste regels van Hertsberge (corona gezondheidspas) .