024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Booitshoeke best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaalverhuur  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Booitshoeke over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Booitshoeke, 8630.

goedkope zaalverhuur lentefeest Booitshoeke

goedkope zaalverhuur regio  Booitshoeke

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaalverhuur in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Verviers
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Recogne
 • klein zaaltje huren verjaardag in Meyerode
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Marbaix (Ht.)
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Bunsbeek
 • goedkoop ruimte huren feest in Elewijt
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Assebroek
 • klein ruimte huren feest in Romedenne
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Heldergem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wakken
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je lentefeest in een goedkope zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Booitshoeke

  klein ruimte huren kinderfeestje Booitshoeke

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Booitshoeke. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw feest op een covid-19 veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Booitshoeke (covid-19- pas) .