024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest organiseren ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal omgeving Otegem best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Otegem over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Otegem, 8553.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Otegem

goedkope zaaltje huren nabij  Otegem

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Arquennes
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Wulpen
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Lamine
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Kerksken
 • groot zaaltje huren trouw in Rotem
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Glain
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Liers
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Clavier
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Olen
 • klein zaal huren ruimte in Lommersweiler
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Otegem

  groot ruimte huren bruidzaal Otegem

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Otegem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een covid-19 veilige manier volgens de laatste regels van Otegem (corona- certificaat) !