024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal omgeving Nieuwmunster best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Nieuwmunster over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Nieuwmunster, 8377.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Nieuwmunster

goedkope zaaltje huren nabij  Nieuwmunster

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren bruiloft in Dourbes
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Les Waleffes
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bocholt
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Schuiferskapelle
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Franchimont
 • goedkoop zaal huren ruimte in Wiesme
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Les Hayons
 • groot zaaltje huren trouw in Spiennes
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Thynes
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Mazy
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Nieuwmunster

  groot zaal huren vergaderzaal Nieuwmunster

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Nieuwmunster. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw feestje op een covid-19 veilige wijze volgens de recente instructies van Nieuwmunster (covid-19 gezondheidspas) .