024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Kortemark best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaal huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Kortemark over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Kortemark, 8610.

goedkope zaal huren ruimte Kortemark

goedkope zaal huren nabij  Kortemark

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaal huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Smetlede
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Sint-Katherina-Lombeek
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Fontenoille
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Le Roeulx
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Boëlhe
 • klein feestruimte huren verjaardag in Solre-Saint-Géry
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Kelmis/La Calamine
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Pesche
 • klein zaalhuur verjaardag in Herentals
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Eghezée
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je ruimte in een goedkope zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Kortemark

  groot zaal huren trouw Kortemark

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Kortemark. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een covid-safe wijze volgens de recente regels van Kortemark (covid-19- certificaat) !