024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal omgeving Oostnieuwkerke best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaal afhuren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Oostnieuwkerke over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Oostnieuwkerke, 8840.

goedkope zaal afhuren eerste communie Oostnieuwkerke

goedkope zaal afhuren in de buurt van  Oostnieuwkerke

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Sint-Kruis-Winkel
 • klein zaaltje huren trouw in Gleixhe
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Stavelot
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Waterland-Oudeman
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Resteigne
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Bierges
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Roloux
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Essen
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Felenne
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Berlare
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkope zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Oostnieuwkerke

  klein zaaltje huren trouw Oostnieuwkerke

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Oostnieuwkerke. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feestje op een covid veilige wijze volgens de recente regels van Oostnieuwkerke (covid-19- gezondheidspas) !