024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal omgeving Driekapellen best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope ruimte huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Driekapellen over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Driekapellen, 8600.

goedkope ruimte huren feest Driekapellen

goedkope ruimte huren nabij  Driekapellen

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope ruimte huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • klein zaaltje huren verjaardag in Ronsele
 • klein zaal afhuren eerste communie in Noiseux
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Beausaint
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Anhée
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Reppel
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Oostkerke (Diksmuide)
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Oosterzele
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Merbes-Sainte-Marie
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Rijkhoven
 • klein zaaltje huren trouw in Boussu-lez-Walcourt
 • Als je dan besloten hebt om je feest in een goedkope zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Driekapellen

  klein zaaltje huren feestzaal Driekapellen

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Driekapellen. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren uw feest op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Driekapellen (corona/ gezondheidspas) !