024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Koekelare best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope feestzaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Koekelare over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Koekelare, 8680.

goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal Koekelare

goedkope feestzaaltje huren regio  Koekelare

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Nieuwpoort
 • goedkoop zaaltje huren communie in Quenast
 • klein zaalhuur verjaardag in Krombeke
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Beert
 • klein zaaltje huren trouw in Retie
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Romsée
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Damme
 • goedkoop zaal huren ruimte in Villers-Saint-Ghislain
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Tenneville
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Westmalle
 • Als je dan besloten hebt om je vergaderzaal in een goedkope zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Koekelare

  klein locatie huren feest Koekelare

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Koekelare. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw feest op een covid safe manier volgens de laatste instructies van Koekelare (covid-19/ gezondheidspas) !