024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Houtem (W.-Vl.) best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Houtem (W.-Vl.) over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Houtem (W.-Vl.), 8630.

goedkoop zaalverhuur lentefeest Houtem (W.-Vl.)

goedkoop zaalverhuur nabij  Houtem (W.-Vl.)

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop ruimte huren feest in De Pinte
 • groot zaaltje huren communie in Gijzegem
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Nossegem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Kessel-Lo
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Braives
 • klein zaaltje huren communie in Hendrieken
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Denderhoutem
 • goedkoop zaal huren ruimte in Wagnelée
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Roux-Miroir
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Forchies-la-Marche
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Houtem (W.-Vl.)

  groot zaal huren kinderfeestje Houtem (W.-Vl.)

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Houtem (W.-Vl.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw feestje op een corona-safe manier volgens de laatste regels van Houtem (W.-Vl.) (corona/ certificaat) !