024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Gijverinkhove best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Gijverinkhove over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Gijverinkhove, 8691.

goedkoop zaalverhuur lentefeest Gijverinkhove

goedkoop zaalverhuur nabij  Gijverinkhove

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkope ruimte huren feest in Terhagen
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Zaffelare
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Erquelinnes
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Berloz
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Boneffe
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Autelbas
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Waanrode
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Dessel
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Opprebais
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Walem
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Gijverinkhove

  goedkoop locatie huren kinderfeestje Gijverinkhove

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Gijverinkhove. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feestje op een covid veilige manier volgens de recente instructies van Gijverinkhove (corona- gezondheidspas) !