024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Egem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Egem over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Egem, 8740.

goedkoop zaalverhuur lentefeest Egem

goedkoop zaalverhuur in de buurt van  Egem

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Hélécine
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Munkzwalm
 • groot feestruimte huren verjaardag in Hermeton-sur-Meuse
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Ville-Pommeroeul
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Florennes
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hatrival
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Beek
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Westrem
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Duffel
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Ben-Ahin
 • Als je dan besloten hebt om je lentefeest in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Egem

  klein ruimte huren trouw Egem

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Egem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw feest op een corona-safe wijze volgens de laatste regels van Egem (covid- gezondheidspas) !