024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn op poten zetten ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Beselare best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Beselare over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Beselare, 8980.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Beselare

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Beselare

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Tongre-Notre-Dame
 • klein feestruimte huren verjaardag in Bressoux
 • groot zaal huren ruimte in Pollinkhove
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Bever/Biévène
 • goedkoop zaaltje huren communie in Zolder
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Gourdinne
 • groot zaaltje huren trouw in Tourinnes-Saint-Lambert
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Grobbendonk
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Walhorn
 • groot feestruimte huren verjaardag in Sint-Huibrechts-Hern
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Beselare

  klein zaal huren kinderfeestje Beselare

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Beselare. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw feestje op een corona-safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Beselare (covid/ pas) .