024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Watou best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Watou over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Watou, 8978.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Watou

goedkoop zaaltje huren regio  Watou

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Gerdingen
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Leisele
 • groot zaaltje huren bruiloft in Dourbes
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Vichte
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Rollegem-Kapelle
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Bomal (Br.W.)
 • goedkoop ruimte huren feest in Petit-Enghien/Lettelingen
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Saint-Aubin
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Cognelée
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Cul-des-Sarts
 • Als je dan besloten hebt om je plechtige communie in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Watou

  groot zaal huren bruiloft Watou

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Watou. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feest op een covid-safe manier volgens de recente instructies van Watou (covid- certificaat) .