024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal in de buurt van Eernegem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Eernegem over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Eernegem, 8480.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Eernegem

goedkoop zaaltje huren nabij  Eernegem

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Herk-de-Stad
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Hoogstade
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Orchimont
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Merchtem
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Humbeek
 • klein zaal huren ruimte in Theux
 • klein zaaltje huren trouw in Sint-Pauwels
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Lorcé
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Bomal (Br.W.)
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Orcq
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Eernegem

  goedkoop ruimte huren kinderfeestje Eernegem

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Eernegem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw party op een covid-19-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Eernegem (covid-19/ gezondheidspas) !