024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Stene best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Stene over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Stene, 8400.

goedkoop zaaltje huren communie Stene

goedkoop zaaltje huren regio  Stene

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkope zaaltje huren trouw in Anloy
 • klein zaaltje huren communie in Hulsonniaux
 • goedkope zaaltje huren communie in Waregem
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Wijgmaal (Vl.Br.)
 • klein zaalhuur verjaardag in Gavere
 • klein zaal afhuren eerste communie in Bekkerzeel
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Battignies
 • klein zaalverhuur feestzaal in Hermalle-sous-Huy
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Hemptinne-lez-Florennes
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Villers-sur-Semois
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je communie in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Stene

  groot locatie huren trouw Stene

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Stene. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feest op een corona-safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Stene (corona- pas) .