024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal omgeving Rollegem-Kapelle best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Rollegem-Kapelle over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Rollegem-Kapelle, 8880.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Rollegem-Kapelle

goedkoop zaaltje huren regio  Rollegem-Kapelle

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Popuelles
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Kluisbergen
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Petit-Hallet
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Xhoris
 • klein zaaltje huren bruiloft in Lessines
 • goedkope zaal huren ruimte in Sint-Agatha-Berchem
 • groot zaaltje huren trouw in Werken
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Athis
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Sint-Laureins
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Le Roux
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Rollegem-Kapelle

  klein zaal huren trouw Rollegem-Kapelle

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Rollegem-Kapelle. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feestje op een covid safe manier volgens de recente regels van Rollegem-Kapelle (corona/ certificaat) !