024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Wenduine best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Wenduine over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Wenduine, 8420.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Wenduine

goedkoop zaaltje huren regio  Wenduine

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Thiaumont
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ebly
 • groot zaal afhuren eerste communie in Villers-Perwin
 • groot ruimte huren feest in Mont-Gauthier
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hatrival
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Fallais
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Deinze
 • groot zaaltje huren communie in Lokeren
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Thynes
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Welkenraedt
 • Als je dan besloten hebt om je bruidzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Wenduine

  groot locatie huren kinderfeestje Wenduine

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Wenduine. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feest op een corona veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Wenduine (covid pas) !