024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Waardamme best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een dj uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Waardamme over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Waardamme, 8020.

goedkoop zaalhuur verjaardag Waardamme

goedkoop zaalhuur in de buurt van  Waardamme

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • groot feestruimte huren verjaardag in Hermeton-sur-Meuse
 • groot zaaltje huren bruiloft in Jemeppe-sur-Sambre
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Malèves-Sainte-Marie-Wastines
 • klein zaaltje huren bruiloft in Ere
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Stabroek
 • goedkoop zaal huren ruimte in Saint-Germain
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Hingene
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Oostkerke (Damme)
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Gomzé-Andoumont
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Hampteau
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Waardamme

  groot zaal huren feest Waardamme

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Waardamme. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feestje op een covid-19 safe manier volgens de recente instructies van Waardamme (corona pas) !