024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal omgeving Sint-Joris (Beernem) best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sint-Joris (Beernem) over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sint-Joris (Beernem), 8730.

goedkoop zaalhuur verjaardag Sint-Joris (Beernem)

goedkoop zaalhuur nabij  Sint-Joris (Beernem)

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hombourg
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Chimay
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Marke
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Leke
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Mouzaive
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Blanden
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Sombreffe
 • goedkoop ruimte huren feest in Vorselaar
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Outrelouxhe
 • klein zaaltje huren bruiloft in Vleteren
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Sint-Joris (Beernem)

  groot ruimte huren kinderfeestje Sint-Joris (Beernem)

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Sint-Joris (Beernem). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een corona-safe wijze volgens de laatste instructies van Sint-Joris (Beernem) (corona/ certificaat) .