024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal in de buurt van Moorslede best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Moorslede over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Moorslede, 8890.

goedkoop zaalhuur verjaardag Moorslede

goedkoop zaalhuur nabij  Moorslede

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in On
 • groot ruimte huren feest in Herstappe
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Buizingen
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bütgenbach/Butgenbach
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Warzée
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Rosée
 • groot zaalhuur verjaardag in Xhendelesse
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Villers-la-Tour
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Blaregnies
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Jans-Molenbeek
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Moorslede

  groot zaaltje huren feest Moorslede

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Moorslede. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw party op een covid-19 safe manier volgens de recente instructies van Moorslede (corona- gezondheidspas) .