024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal in de buurt van Loppem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een dj uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Loppem over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Loppem, 8210.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Loppem

goedkoop zaal afhuren nabij  Loppem

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Jemeppe-sur-Meuse
 • klein ruimte huren feest in Schriek
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sint-Antelinks
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Sint-Rijkers
 • groot zaaltje huren verjaardag in Geraardsbergen
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Vottem
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Masnuy-Saint-Jean (Jurbise)
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Oignies-en-Thiérache
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Zeveneken
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Westrozebeke
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Loppem

  klein zaaltje huren kinderfeestje Loppem

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Loppem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw party op een covid-19-safe manier volgens de laatste regels van Loppem (corona gezondheidspas) .