024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens in omgeving West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Koolkerke best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Koolkerke over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Koolkerke, 8000.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Koolkerke

goedkoop zaal afhuren nabij  Koolkerke

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkope zaalhuur verjaardag in Beveren-Waas
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Hives
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Meer
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Cul-des-Sarts
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Florée
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Marcourt
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Horrues
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Neerharen
 • groot zaaltje huren trouw in Werken
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Avernas-le-Bauduin
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Koolkerke

  groot zaaltje huren feestzaal Koolkerke

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Koolkerke. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw feest op een covid-19-veilige wijze volgens de recente instructies van Koolkerke (covid-19/ pas) .