024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Bovekerke best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een dj uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bovekerke over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Bovekerke, 8680.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Bovekerke

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Bovekerke

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • klein zaal huren ruimte in Gingelom
 • klein zaal afhuren eerste communie in Montigny-le-Tilleul
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Bevere
 • groot zaaltje huren verjaardag in Mazenzele
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Schönberg/Schoenberg
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Honnay
 • goedkope zaaltje huren trouw in Grupont
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Grand-Halleux
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Harsin
 • klein zaalverhuur lentefeest in Merdorp
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Bovekerke

  goedkoop zaal huren feest Bovekerke

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Bovekerke. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feestje op een corona veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Bovekerke (covid- certificaat) .