024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal omgeving Beveren-aan-den-Ijzer best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop ruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Beveren-aan-den-Ijzer over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Beveren-aan-den-Ijzer, 8691.

goedkoop ruimte huren feest Beveren-aan-den-Ijzer

goedkoop ruimte huren in de buurt van  Beveren-aan-den-Ijzer

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop ruimte huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren bruiloft in Walcourt
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Obaix
 • goedkope zaaltje huren communie in Conneux
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Noduwez
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Maldegem
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Elversele
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Mielen-boven-Aalst
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Tourinnes-la-Grosse
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Oostnieuwkerke
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Corroy-le-Grand
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je feest in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Beveren-aan-den-Ijzer

  klein ruimte huren vergaderzaal Beveren-aan-den-Ijzer

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Beveren-aan-den-Ijzer. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw party op een corona-safe manier volgens de laatste regels van Beveren-aan-den-Ijzer (covid/ certificaat) !