024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Poperinge best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Poperinge over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Poperinge, 8970.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Poperinge

goedkoop feestzaaltjes huren in de buurt van  Poperinge

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Wondelgem
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Lillois-Witterzée
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Ocquier
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hannêche
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Harsin
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Villers-la-Ville
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Broekom
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Houx
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Vinalmont
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Moelingen/Mouland
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Poperinge

  klein zaal huren verjaardag Poperinge

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Poperinge. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw party op een covid-19-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Poperinge (corona- pas) .