024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van De Moeren best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in De Moeren over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in De Moeren, 8630.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag De Moeren

goedkoop feestzaaltjes huren nabij  De Moeren

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Meslin-l\’Evêque
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Houthalen-Helchteren
 • goedkope zaaltje huren communie in Yernée-Fraineux
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Achet
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Berchem
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Mouzaive
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Soignies
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Landegem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Ressaix
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Mussy-la-Ville
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar De Moeren

  klein zaal huren vergaderzaal De Moeren

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in De Moeren. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw feestje op een corona-safe wijze volgens de laatste regels van De Moeren (corona- gezondheidspas) !