024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens rondom West-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Alveringem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit West-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Alveringem over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Alveringem, 8690.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Alveringem

goedkoop feestzaaltjes huren nabij  Alveringem

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Lippelo
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Corbais
 • goedkope ruimte huren feest in Jesseren (Kolmont)
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Marke
 • groot ruimte huren feest in Oudenaken
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Cortil-Noirmont
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Héron
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Proven
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Orchimont
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Dour
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Alveringem

  klein zaaltje huren trouw Alveringem

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Alveringem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw feest op een covid-safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Alveringem (corona gezondheidspas) .