024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens in West-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Izenberge best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit West-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Izenberge over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Izenberge, 8691.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Izenberge

goedkoop feestzaaltje huren nabij  Izenberge

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (West-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • groot zaal huren ruimte in Barbençon
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Dranouter
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Saint-Denis-Bovesse
 • klein zaal huren ruimte in Lommersweiler
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Kelmis/La Calamine
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Geest-Gérompont-Petit-Rosière
 • goedkoop zaal huren ruimte in Warnant
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Robertville
 • klein zaaltje huren trouw in Edegem
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Vezin
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Izenberge

  klein zaaltje huren verjaardag Izenberge

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Izenberge. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feestje op een corona-safe wijze volgens de laatste instructies van Izenberge (covid pas) .